RobIGOR, lego mobil java robot

Fazekas Igor RobIGOR Blogja

Szia! Fazekas Igor vagyok és ma, 2010. szeptember 20-án hétfőn, elhatároztam, hogy megépítek egy spéci felderítő robotot! A tervemet a robotok és magam után RobIGOR-nak kereszteltem el. A fejlesztéssel kapcsolatos élményeimet pedig itt, ezen a blogon fogom megosztani veletek.

[ Vissza a kezdő Blogra ][ A következő Blog bejegyzésre ]


Este, 19:15 00
: Elindítottam a programot, bementem a Main menu / Settings menüpontba, ezeket (nem teljesen sorrendben vágom be őket) a fotókat készítettem:
OK., jöhet a kiképzés. Igen, kiképzés, mert a program (igaz angol nyelven) részletesen elmagyarázza, hogy hogyan kell használni őt.

[ Vissza a kezdő Blogra ][ A következő Blog bejegyzésre ]
Honnan lehet ismerős RobIGOR?

Ez az (ő az) a mobil robot egység, akit a "Kolombusz 1492" hadműveleti kódú felderítő repüléskor a gyerekek az Epkedve humane homoe világon "felejtettek"!? RobIGOR mért meg és továbbított a Földre minden  adatot, amit az ismeretlen hordáról megtudtunk.

Ha érdekelnek a részletek, akkor azokat a Jávácska portálon, a Fantasztikus Programozás című sci-fi tankönyvben olvashatod el. Mailezhetünk is, ha csatlakozol a Jávácska levelezési listához. Ezt ugyancsak a portálon teheted meg.

(A Blogban szereplő képeket a Lego MindstormsTM Robotics Invention SystemTM2.0-ről készítettem.)Köszönjük az EUROSMOBIL-nak, hogy rendelkezésünkre bocsátott egy RIS 2.0 csomagot.